Programma gemist Nederland 1

Heb je een programma gemist Nederland 1? Gelukkig zijn een heel groot deel van de programma's van de publieke omroep eenvoudig terug te kijken, dus ook van Nederland 1. Op Nederland 1 worden enorm veel boeiende en interessante programma's uitgezonden. Programma's zoals het journaal worden enorm veel bekeken als ze live op televisie zijn, maar ook het terugkijken van het journaal is enorm populair. Logisch natuurlijk, want veel Nederlanders willen op de hoogte blijven van het binnenlandse en buitenlandse nieuws.

Deze website hebben wij in het leven geroepen om je te informeren over het terugkijken van programma's van Nederland 1. Zelf bieden wij dus geen terugkijk service of iets dergelijks aan. De website is puur informatief. In onze disclaimer vind je hier meer informatie over.

De apps zijn hot

Tegenwoordig zijn apps heel erg in. Steeds meer en meer mensen hebben een smartphone of tablet en willen daarop televisie kunnen kijken. Via de NPO app is het mogelijk om gratis live naar Nederland 1, 2 en 3 te kijken en daarnaast kun je een enorm scala aan programma's terugkijken. Kortom, snel de NPO app installeren op je smartphone of tablet. Het maakt niet uit of je een Android tablet hebt, bijvoorbeeld een Samsung, of een IOS tablet van Apple.